lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Om lektieSOS

Lidt om lektieSOS

lektieSOS blev startet i marts 2014, ud fra en idé om at gøre lektier sjovere og nemmere at gå til for både folkeskoleelever og studerende. Det sker med et lektieforum, hvor alle har nem adgang til at spørge og få hjælp til deres lektier i et hyggeligt og venligt miljø.

Vi har koblet nogle dygtige studerende på lektieforummet, som hjælper med at besvare spørgsmål. Dertil kan alle andre besøgende i forummet svare på spørgsmål. Det sikrer, at der næsten altid kommer hurtige svar på de spørgsmål, der dukker op.

Ved at registrere sig som bruger på lektieSOS og hjælpe med at svare på spørgsmål, optjener man points. De 5 brugere med flest points per måned får lov til at kalde sig Månedes Kloge Hoveder.

Der suppleres løbende med artikler og andre former for lektiehjælp, som vurderes, kan være til glæde og gavn for de besøgende. Vi er altid meget modtagelige for gode idéer.

Det vil altid være gratis at bruge lektieSOS. På den måde sikres det, at alle interesserede kan deltage og få den hjælp, de søger.

Bemærk: der er ingen kontrol af rigtigheden af de spørgsmål og svar som findes i vores forum. Derfor tilrådes det, at man har en kritisk tilgang til alt indhold i forummet, og eventuelt verificerer spørgsmål og svar igennem andre kilder.

Kontakt

lektieSOS er udviklet og vedligeholdes af Bo Brinch, som også står for den daglige drift. Bo kan kontaktes på bobrinch@lektiesos.dk eller via kontaktformularen ('Send feedback' nederst på siden).

Google+
...