lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvad var Winston Churchill kendt for?

+1 stemme
188 visninger
Vi er en gruppe på 3 elever, som skal lave et oplæg om et emne inden for engelsk historie. Vi har valgt at fokusere på de engelske premierministre gennem tiden, og vil egentlig gerne fremhæve Winston Churchill, da det er en som kendes af de fleste unge. Men vi kan ikke helt finde ud af, hvad han var kendt/populær for. Nogen der kan give lidt ledetråde :-)
spurgt for 4 Jun, 2015 i historie / 9-10-klasse af theo  


1 Svar

0 stemmer
Hej

Winston Churchill var premierminister i England under anden verdenskrig, og er kendt som netop en af de dygtigste ledere i krigstid. Han skrev mange bøger om krigsførelse, og vandt i 1953 selveste Nobel Prisen i litteratur. Desuden var han den første til at blive udnævnt som æresborger i USA.

Et berømt citat fra Churchill lyder, "You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life".
besvaret for 5 Jun, 2015 af lucas (4,430 point)  
Google+
...