lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvilken computer skal jeg købe til skolebrug?

0 stemmer
122 visninger
Jeg går i 7. klasse på en privatskole, og vi har i vores klasse netop fået lov til at medbringe egne computere til brug i undervisningen. Nogen fra min klasse har macbook, andre har Windows PC, og så er der sådan nogen som mig der endnu ikke har nogen computer :-) Så mit spørgsmål er, hvis jeg skal ud og købe en computer til skolebrug, hvad skal jeg så købe? Den må helst ikke være for dyr og skal gerne kunne holde 4-5 år.
spurgt for 26 Maj, 2015 i café-hjørnet af helena  


1 Svar

0 stemmer
Hvis computeren kun skal bruges til skolebrug, så får du en udmærket Windows bærbar til 3.000 - 4.000. Men helst heller ikke billigere end det, da du så risikerer, at købe en maskine som er ulideligt langsom.

Du kan eventuelt bruge Office 360 (til Word, Excel, Powerpoint etc.), fordi så startes alt softwaren online, og du slipper dermed for at skulle installere noget videre på maskinen.

En bærbar vil jeg skyde til at holde et par år, hvis den skal slæbes med frem og tilbage i "skoletasken" dagligt.

Macbook er lækker, men den koster vist små 10.000 :-)
besvaret for 27 Maj, 2015 af Lasse (9,200 point)  
Google+
...