lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvordan finder jeg en god vejleder?

0 stemmer
59 visninger
Hejsa!

Jeg er i gang med en bachelor på universitetet, og skal i gang med den afsluttende projektopgave efter sommerferien. Derfor er jeg allerede nu på udkig efter en vejleder (ligesom alle mine medsturende forresten også er), og universitetet har da også en vejlederliste med hver vejleders kompetenceområder, hvilket er fint nok. Men mit problem er, at jeg jo ikke rigtigt kender nogle af vejlederne på listen, så hvordan kan jeg sikre mig, at jeg også finder en som er god?
spurgt for 26 Apr, 2015 i café-hjørnet af Rikke  


1 Svar

0 stemmer
Hej

Hvis jeg var dig, ville jeg plukke en håndfuld vejledere fra vejlederlisten, som arbejder inden for det område, du vil skrive om. Tag så et møde med hver af dem, og spørg ind til hvad de forventer af dig, og hvad du kan forvente af dem. Er de ok med det emne, du har tænkt dig at skrive om, og mener de, at du vil kunne nå i mål til tiden med deres støtte. Spørg også ind til hvor hyppigt og i hvilket omfang, du kan aflevere en del af rapporten til gennemlæsning hos vejlederen, og hvilket niveau af feedback du kan forvente på den (det er nemlig vigtigt med tilbagevendende feedback, så du hele tiden kan holde dig på sporet - især i starten).

De fleste vejledere vil være lige så interesserede som dig i at forventningsafstemme inden de siger ja til dig. Så lyt til dem, sov på det, træf et valg, og håb så på at den ønskede vejleder siger ok ;-) Så har du/I et godt udgangspunkt.
besvaret for 28 Apr, 2015 af Lasse (9,200 point)  
Google+
...