lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Kan man blive for gammel til lektiehjælp?

0 stemmer
190 visninger
Jeg er en kvinde på 26 år, som egentlig godt kunne tænke mig at høre jeres mening om min situation. I sommers startede jeg på HF, og det har været noget af en udfordring at komme i gang med, da jeg også har et lille barn jeg skal passe, som i sagens natur tager på kræfterne. Desværre halter jeg derfor lidt efter i et par af fagene (mest matematik), og jeg kunne derfor godt tænke mig, om jeg kan få lidt hjælp i form af lektiehjælp. Da jeg ikke har arbejde, har jeg ikke råd til at betale for lektiehjælpen, men jeg har set at de tilbyder det helt gratis i vores lokale medborgerhus. Og nu kommer vi så til mit problem :-) Er lektiehjælp ikke kun ment til børn og unge, og vil det derfor ikke se mærkeligt ud hvis jeg dukker op som voksen? Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre jeres mening, så håber at høre fra.
spurgt for 27 Mar, 2015 i café-hjørnet af Sofie  


2 Besvarelser

+1 stemme
Hejsa

Jeg kan nu ikke rigtig følge din bekymring. Den gratis lektiehjælp på biblioteker og kulturhuse rundt om i landet, er som udgangspunkt både for børn, unge og voksne. Jeg bor selv i København og går tit forbi lektiehjælp-gruppen på mit bibliotek, og der er skam også voksne med der som får hjælp til skolearbejdet.

Jeg håber mit svar har givet dig mod på at gøre brug af de gratis lektiehjælp tilbud :-)
besvaret for 28 Mar, 2015 af Sarah  
0 stemmer
Jeg er helt enig med Sarah i, at lektiehjælp er for både børn voksne. Har selv været lektiehjælper for et par år siden, og selv om det mest var folkeskoleelever der kom forbo og fik hjælp, var der også unge og voksne i blandt.
besvaret for 29 Mar, 2015 af Signe  
Google+
...