lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Er 10. klasse spild af tid?

0 stemmer
112 visninger
Hej!

Jeg går i 9. klasse og skal snart til at beslutte mig for, om jeg vil tage 10. klasse med inden gymnasiet. Min storebror siger at det er spild af tid, for man lærer ikke noget vigtigt alligevel på det ene år. Men det er jeg nu ikke helt sikker på er rigtigt, og vil gerne spørge jer herinde om, hvad I synes. Er det spild af tid, eller er det ene år man bruger på 10. klasse givet godt ud?
spurgt for 18 Mar, 2015 i café-hjørnet af Nicolai  


1 Svar

0 stemmer
Hejsa

Jeg hører selv til gruppen af unge, der har valgt at tage en 10. klasse. Og det har så sandelig ikke været spild af tid. Det ekstra år har været med til at modne mig, og endvidere givet mig ekstra ballast til at komme godt i gang med handelsskolen. Om du kan bruge karakterbladet fra 10. klasses afgangsprøverne til noget er nok tvivlsomt, hvis du alligevel skal videre i uddannelsessystemet. Men se det som en god måde lige at få lidt mere faglig viden under bæltet inden du starter på gymnasiet (eller hvad du vælger). Det er jo kun et år :-)

Bare min mening i hvert fald.

Hilsen fra Michelle.
besvaret for 19 Mar, 2015 af Michelle  
Google+
...