lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hjælp til AT problemformulering

0 stemmer
267 visninger
Hej
Jeg har brug for hjælp i forbindelse med AT. Jeg har valgt at skrive i samfundsfag og historie om konflikten i Ukraine. Dette års AT emne hedder kommunikation- muligheder og begrænsninger.

Mit problem er den, at jeg skal have lavet en problemformulering til i morgen, men har svært ved at skrive en ordentlig en.

Jeg vil helt konkret undersøge, hvordan henholdsvis russiske og vestlige medier bruger medierne til at sætte sig selv i godt lys og modparten i dårligt.

Hvordan kunne en problemformulering lyde?

Tak.
spurgt for 17 Mar, 2015 i andre-fag / b-niveau af anonym  


1 Svar

+1 stemme

En problemformuering er et eller flere sammenhængende spørgsmål man vil besvare, udsagn man vil undersøge eller en påstand man vil argumentere for. Men det lyder jo som om, at du allerede er godt på vej, så måske du kunne vende din formulering til et spørgsmål i stil med:

Hvordan bruger russiske og vestlige regeringer i den verserende Ukraine-konflikt medierne til at fremme egne interesser?

I forhold til hvordan man generelt udfærdiger en problemformulering, kan du måske også finde lidt inspiration herovre.

besvaret for 17 Mar, 2015 af Ronnie  
Google+
...