lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

hvad skal jeg være god til i skolen for at være tandlæge?

0 stemmer
722 visninger
hvad skal jeg være god til i skolen for at være tandlæge?

min karaktere? hvor skal det ligge?
spurgt for 16 Jan, 2015 i andre-fag / universitetet af halloj  


4 Besvarelser

0 stemmer

For at blive tandlæge skal du først tre år på gymnasiet. Dernæst kan du søge videre ind på tandlægehøjskolen (bachelor + kandidat som tager 5 år at gennemføre). Kravene for at komme ind på tandlægehøjskolen kræver et temmelig højt karaktergennemsnit på næsten 10. Det betyder, at du skal have rimeligt gode karakterer i alle gymnasiefagene.

Som tandlæge er det vigtigt, at man er god til at kommunikere med andre mennesker (klinikassistener, andre tandlæger, patienter og så videre). Det er noget man også træner på uddannelsen.

Bemærk, at mange søger ind på tandlægehøjskolen, så selv et højt gennemsnit er desværre ingen garanti. Men hvis du knokler på, skal det nok gå :-)

besvaret for 16 Jan, 2015 af Lars  
0 stemmer
hallo, kan i ikk bare svarer nu?

hvorfor skal i altid få folk til at vente?
besvaret for 16 Jan, 2015 af halloj  
Nu ved jeg ikke hvem "I" er, som du omtaler? Det er jo et forum det her, så det handler vel om, at nogen kommer forbi herinde (ligesom jeg selv gjorde), og er så venlige at besvare dine spørgsmål, hvis de har lyst og mulighed for det.

Det er min mening i hver fald :-)
0 stemmer
tak:) men hvad så hvis min karaktergennemsnit ikke er så høje altså hvis jeg får 4 eller 7 hvad sker der så?
besvaret for 16 Jan, 2015 af halloj  
redigeret 16 Jan, 2015
0 stemmer

tak:) men hvad så hvis min karaktergennemsnit ikke er så høje sad

besvaret for 16 Jan, 2015 af halloj  
Så er det nok svært at komme ind på tandlægehøjskolen. Men prøv at tage en snak med din uddannelsesvejleder, måske han eller hun har nogen idéer til, hvordan du kan komme videre.
Google+
...