lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Kan jeg gå til lektiehjælp, selv om jeg ikke får lektier for?

+1 stemme
221 visninger
Dette er måske et lidt besynderligt spørgsmål, men jeg er i tvivl, og tænkte at nogen herinde kender svaret. Jeg klarer mig godt i de fleste fag, men er desværre temmelig dårlig til matematik. Jeg kunne godt tænke mig, at gå til lektiehjælp, så jeg kunne blive lidt bedre til matematik, men vi får aldrig rigtig nogen lektier for i det fag. Skal man have lektier med, for at man kan gå til lektiehjælp?
spurgt for 27 Dec, 2014 i café-hjørnet af Oscar  


2 Besvarelser

0 stemmer
Det er rigtigt, at man kan have sine egne lektier med, når man går i lektiecafe. Men i princippet kan du tage hvad som helst med i lektiecafeen, som du gerne vil have hjælp til at træne og blive bedre til. Så hvis du ved, at der er nogen områder af matematikken - for eksempel ligninger, som du har svært ved, så tag din matematikbog med ligninger med ned i lektiecafeen, og spørg lektiehjælperne om hjælp.

Jeg går selv i lektiecafe, så jeg ved lidt om, hvordan det fungerer :-)
besvaret for 28 Dec, 2014 af Anne H.  
0 stemmer
At have lektier med til lektiehjælpen kan være en go' ide, men ikke et krav. Hvis man istedet har spørgsmål om noget der er gennemgået i matematikundervisningen eller i ens bog, er man velkommen til at stille dem til lektiehjælpen.
besvaret for 15 Okt, 2017 af AB  
Google+
...