lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Er der skoler i Danmark for børn med høj IQ?

0 stemmer
161 visninger
Hej lektiesos forum

Min datter går i øjeblikket i 6. klasse i en mindre folkeskole ude på landet (Sjælland). Hun klarer sig vældig godt i skolen og har nemt ved alle sag. Især i matematik er hun langt foran de andre i klassen. Lærerne har snakket om at flytte hende et klassetrin op, men vi har spekuleret over, om det er godt nok, eller om hun også bare vil komme til at "kede sig" der. Findes der i stedet skoler i Danmark for børn med høj IQ, fordi så vil vi da overveje det, da vi alligevel har overvejet at flytte?
spurgt for 1 Nov, 2014 i café-hjørnet af Marianne  


1 Svar

0 stemmer

Hej

Der findes Atheneskolen i Søborg, for børn som er højt begavede, hvor undervisningen er tilrettelagt derefter. Jeg tror din datter vil kunne få masser af udfordringer på sådan en skole, så hun ikke længere keder sig. Desuden vil hun være omgivet af klassekammerater, som er på hendes eget niveau  (en del af eleverne er vist endda medlem af Mensa), hvilket i nogen situationer kan være en fordel.

besvaret for 2 Nov, 2014 af lucas (4,430 point)  
Google+
...