lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Fysik: hvad kan jeg fortælle om elektromagnetisme ved fremlæggelse?

0 stemmer
499 visninger
Hej alle

Jeg skal snart holde en mundtlig fremlæggelse i fysik på 15 minutter om emnet elektromagnetisme. Desværre er jeg ikke nogen ørn til fysik og jeg er i tvivl om, hvad jeg skal snakke om. Har I nogen ideer til emner jeg kan tage fat på indenfor elektromagnetisme, og eventuelt også forslag til hvilket eksperiment jeg kan opstille?
spurgt for 25 Sep, 2014 i fysik-og-kemi / 9-10-klasse af Alexander S  


1 Svar

0 stemmer
Hvad med at snakke lidt om elektromagnetisk induktion. Start med at fortælle lidt om hvad det egentlig er for noget, og kom gerne ind på et par af de forskere, der har gjort sig bemærkede inden for emnet (så som Michael Faraday). Sig også lidt om, hvad man kan bruge denne form for induktion til i verden i dag.

Du kan prøve at opstille det forsøg, som er vist på det vedhæftede billede. Med et voltmeter kan du måle den elektromagnetiske induktion, hvis du bevæger den over det elektromagnetiske felt.

Grunden til at jeg ved lidt om emnet, er fordi jeg har skrevet opgave om det :-)
besvaret for 26 Sep, 2014 af Frederik (840 point)  
redigeret 26 Sep, 2014 af Frederik
Google+
...