lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvordan bliver jeg bedre til matematik?

0 stemmer
267 visninger
Hej

Jeg har brug for et godt råd. Jeg har lige fået årskarakter og er gået meget tilbage i matematik. Jeg synes tit jeg går i stå med mine matematik opgaver (vi bruger sigma bogen) både i skolen og med lektierne. Mine forælder har ikke så meget tid til at hjælp i hver dagen. Jeg vil gerne have gode karakter i matematik men synes jeg savner nogen der kan hjælpe mig.
spurgt for 7 Jul, 2014 i matematik / 7-8-klasse af anonym  


1 Svar

0 stemmer
Hej Sofie

Her nogle råd fra mig, som du måske kan drage nytte af:

1) Tag noter i timerne når læreren gennemgår noget på tavlen. Når du kommer hjem, så gennemse dine noter som en fast rutine. Saml dine noter i en mappe efter emne, og tilføj gerne ekstra kommentarer til noterne løbende. Ideen er at du til enhver tid kan tage noterne frem, og repetere efter behov.

2) Find ud af hvad dine svage sider er, og skriv det ned på en seddel (det kunne f.eks. være beregning af areal og procentregning). Hæng sedlen op på køleskabet, så du hele tiden har fokus på, hvilke områder du skal forbedre. Husk at holde sedlen opdateret.

3) Få hjælp i en lektiecafe. Så godt som alle byer i Danmark tilbyder gratis lektiehjælp typisk på biblioteket. Find en lektiecafe nær dig, og tag den seddel med som du lavede i punkt 2.

4) Brug lektiesites som lektiesos.dk når du har spørgsmål til lektierne. Både når du sidder fast med en konkret opgave og når du har brug for at få uddybet et emne.

Håber at det kan bruges.

Vh. Lucas.
besvaret for 8 Jul, 2014 af lucas (4,430 point)  
Google+
...