lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Har I prøvet at give lektiehjælp?

0 stemmer
142 visninger
Hej alle i lektieforum

Jeg synes det kunne være spændende at hjælpe andre med lektier på en lektie cafe. Altså at give lektiehjælp til andre som har brug for det uden at det koster dem noget. Jeg er dog ikke selv nogen ørn til matematik og dansk, men jeg er rimelig god til engelsk og tysk. Hvad er jeres erfaring med at give lektiehjælp til andre?
spurgt for 2 Jul, 2014 i café-hjørnet af hanne (670 point)  
5% Accept Rate


1 Svar

0 stemmer
Hej Hanne

Jeg har selv haft fornøjelsen - for et par år siden, af at give lektiehjælp på en lektiecafe i Københavnsområdet 3-4 timer om ugen. Det var hyggeligt og alletiders at kunne hjælpe andre, som havde brug for en hånd til lektierne. Det er fint nok, at du kun dækker engelsk og tysk, da der typisk vil være andre lektiehjælpere til stede, som kan dække de andre fag. Held og lykke, og skriv endelig hvad du synes om det.

Vh. Lasse.
besvaret for 3 Jul, 2014 af Lasse (9,200 point)  
Google+
...