lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Synopsis Indledning, HJÆLP?????

0 stemmer
584 visninger
Hej,

jeg er lige pt igang med en synopsis, som omhandler virksomheden Ecco. Derudover har jeg valgt to områder jeg vil beskæftige mig med, i form af den demografiske/sociologiske udvikling og den kulturelle udvikling..

Spørgsmålet er: Hvordan kan jeg skrive min indledning??????
spurgt for 25 Maj, 2014 i andre-fag / a-niveau af anonym  


1 Svar

0 stemmer
Begrebet synopsis kan betyde flere ting afhængig af uddannelssted. Det kan være en større skriftlig opgave, et oplæg til en mundtlig præsentation eller et resume (abstrakt).

Dog skal du i en synopsis (overordnet set), kortfattet introducere de væsentligste problemstillinger, som du uddyber og belyser i din præsentation (hvad enten den så er mundtlig eller skriftlig), således at modtageren får en forståelse, for de rammer du arbejder inden for. Derefter kan du i din synopsis give nogle indledende svar på de problemstillinger du har introduceret.
besvaret for 25 Maj, 2014 af lucas (4,430 point)  
Google+
...