lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Design begreber?

0 stemmer
490 visninger

Hej jeg går på HF og har design!

Jeg skal op til eksamen her på tirsdag og har så bare lige et spørgsmål😃
Vi havde fået til opgave i kommunikationsdesign at streamline Bakkens logo!

Nu kommer så mit spørgsmål; jeg startede med at bruge majuskler (store bogstaver) i alle mine skitser men det gik jeg fra, og har så i mit endelige logo valgt at bruge minuskler. Jeg skal så argumentere for, hvorfor jeg har valgt små bogstaver? Hvilken følelse giver det altså de små bogstaver, fungerer det efter hensigten?  (Bakken)

Da jeg havde anvendt store bogstaver havde jeg nogle ord på. Det kunne fx være, at majuskelskrift kan være råbende, man vi understrege noget

 

Men til små bogstaver ved jeg ikke, hvad jeg kan sige (jeg kan jo ikke bare sige fordi jeg synes det er flot..frown

 

spurgt for 17 Dec, 2017 i andre-fag / c-niveau af Malene  

Har virkelig brug for hjælpblush1 Svar

0 stemmer
Der er mange virksomheder i dag, der er gået fra at have et stort første bogstav i deres logo til kun at have små bogstaver (minuskler). For eksempel Amazon, der tidligere var "Amazon", men i dag skrives "amazon" (med småt). Nogen vil påstå, at det er en form for trend.
 
Logoer med små bogstaver udstråler måske, at de er mere tilgængelige for almindelige mennesker. De er mere i "øjenhøjde". For eksempel Amazon med et stort A udstråler en slags arrogance, mens det med småt, amazon, er noget alle kan nå.
 
Håber at du kan følge, hvad jeg mener?
besvaret for 17 Dec, 2017 af thomas  
kan du prøve at hjælpe mig med bakken, hvorfor er der andvendt små bogstaver der?

Jeg har skrevet at der er anvendt en blød og uformel minuskelskrifttyype...

hvad gør det ved teksten? kan man sige at skriften viser at der er sjovt her ? er helt blank

jeg skal have flere ord på!:(
Man kan sige, at ved at skrive "bakken" med småt i logoet, så indikerer man, at der er plads til alle slags mennesker. At skrive Bakken med stort startbogstav, viser en form for distance.
Google+
...