lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hjælp til at lave en konklusion?

0 stemmer
279 visninger
Hej

Jeg har haft det lidt svært med at huske, fordi jeg har fået vandreklasser og 2 nye skemaer, og jeg vil meget gerne vide hvordan jeg nemt kan lave en konklusion? Jeg er lidt stresset, og er kommet lidt bagud med mine lektier. Håber virkeligt i kan give mig nogle tips og tricks.
spurgt for 10 Okt, 2017 i dansk / 7-8-klasse af anonym  


1 Svar

0 stemmer
Det er heldigvis ikke så svært at lave en konklusion, forudsat at du har læst og forstået, det du har læst ;-)

I konklusionen skal du fortælle andre læsere, hvad du har lært og fået ud af at læse en given tekst. Der er sikkert en form for morale og budskab i teksten, så hvad er din holdning til det - giver det mening? Dine egen holdninger skal således skinne igennem i konklusionen.

Hvis konklusionen er en del af en større analyse af en tekst med undersøgelse af diskussion og budskab, så er det disse ting, du skal evaluere på.

Konklusionen er den sidste del af opgaven, men også den mest interessante, da den fortæller, om du har forstået, hvad du har læst.

Husk, at en konklusion ikke må blive et resumé.
besvaret for 10 Okt, 2017 af charlotte  
Google+
...