lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvor finder jeg gratis lektiehjælp?

+1 stemme
389 visninger
Hej forum!

Jeg har problemer med fagene matematik og engelsk, hvor jeg godt kunne bruge lektiehjælp det næste års tid. Disse online-fora (såsom lektiesos og studieportalen) er udmærket som hjælp i nogen sammenhænge, men jeg kunne godt tænke mig noget mere personligt, hvor jeg hele tiden kan spørge ind til det, jeg ikke forstår.

Findes der den form for lektiehjælp på gratis basis nogen steder? Hvem tager man fat i?
spurgt for 24 Aug, 2017 i café-hjørnet af sandra  


2 Besvarelser

0 stemmer

Afhængig af hvor i landet, du befinder der, findes der i al fald Matematikcenter, hvor du - som navnet antyder - kan få lektiehjælp i matematik på folkeskole- og gymnasieniveau.

Du kan finde en oversigt over deres lektiecafeer i menuen i venstre side.

http://www.matematikcenter.dk/

besvaret for 24 Aug, 2017 af anonym  
Det ser spændende ud. Har du selv erfaring med matematikcenter?
Jeg har benyttet mig af deres online-lektiehjælp en enkelt gang til en opgave, og det var fint.

Derudover har jeg benyttet mig af den tilknyttede hjemmesides formelsamling ifm. eksamen samt dens sider - både til at få et hurtigt overblik/flere eksempler eller for lige at få en formel eller et simpelt bevis på plads. Endeligt fik vi et print af nogle af siderne i et specifikt emne af vores underviser, som også fandt siden rigtig fin og henviste dertil et par gange.

Deres fysiske lektiecafeer har jeg ikke erfaring med. Dog ved jeg, at de også afholder eksamenscafeer op til eksamen.
0 stemmer
De fleste byer i Danmark har lektiecaféer med frivillige, som kan hjælpe med skolearbejde. Det er gratis at deltage, og foregår ofte på byens bibliotek eller i medborgerhuset en eller flere gange om ugen. Prøv at tage et smut ned på dit lokale bibliotek, for der vil personalet med stor sandsynlighed kunne fortælle dig mere om, hvor der findes en lektiecafé nær dig, og hvad tid den har åbent.

Der er selvfølgelig ingen garanti for, at de frivillige lektiehjælpere, du møder, kan besvare alle de spørgsmål, du sidder med. Men jeg tror, du vil finde, at de er en stor hjælp.
besvaret for 25 Aug, 2017 af peter  
Google+
...