lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Er gymnasiet det rigtige for mig?

0 stemmer
192 visninger

Hej lektieforum

Jeg skal i 9. klasse efter sommerferien, og skal så småt til at tænke over, hvilken uddannelse jeg skal vælge, når jeg lige straks er færdig med folkeskolen.
 
Jeg har tænkt på at starte i gymnasiet, som ser spændende og udfordrende ud. Men teknisk skole virker også interessant, da jeg godt kan lide at bruge mine hænder.
 
Hvad jeg skal arbejde med, har jeg ikke helt besluttet. Men som sagt kan jeg godt lide noget praktisk med hænderne, så det skal nok ikke være på kontor.
 
Hvad ville I gøre, hvis I var mig? Gymnasiet, teknisk skole eller noget tredje?
 
PS: det er sjovt at læse alle de spørgsmål og svar som findes her i forummet. Det er en virkelig fin lektiehjælp, når man lige sidder fast med en eller anden opgave. Så tak til alle dem, der har brugt deres tid på at bidrage :-)
spurgt for 2 Aug, 2017 i café-hjørnet af maria  


1 Svar

0 stemmer
Som jeg læser dit indlæg, så er det håndværkerfaget, du søger. I så fald er teknisk skole nok det smarteste valg.

På et tidspunkt i 9. klasse skulle i gerne få besøg af en uddannelsesvejleder, som kan fortælle om alle de forskellige uddannelsesveje der findes efter folkeskolen. Jeg tænker, at du også med fordel kan tage en snak med ham eller hende.
besvaret for 3 Aug, 2017 af danny   8 19 26
Google+
...