lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvor mange minutter daglig træning, hvis jeg vil være matematikgeni?

0 stemmer
259 visninger
Hejsa

Hvis jeg gerne vil være et matematikgeni, hvor lang tid skal jeg så bruge dagligt på at træne matematikopgaver? Er det f.ex. 30 minutter dagligt, eller 6 timer?

Tænker at der må være nogen kloge mennesker herinde, så ser frem til at høre fra jer.
spurgt for 23 Jul, 2017 i matematik / 7-8-klasse af andreas  


2 Besvarelser

0 stemmer
Det er forskelligt fra person til person, hvor meget og hvor længe man skal øve sig, for at blive dygtig inden for et bestemt emne. Når det er sagt, så er det ikke alle som har forudsætningerne for at mestre et emne som matematik, om de så øver sig døgnet rundt. Det afhænger for eksempel af personens medfødte intelligens, og om vedkommende kan forstå, anvende og bygge videre på de matematiske færdigheder vedkommende lærer sig.

Du skriver i dit spørgsmål, hvor meget der skal til for at blive et matematikgeni. Hvis du med det mener, at du vil være professor i matematik, så skal du have en høj intelligens (iq), og en stor lyst og motivation til at arbejde med matematik på et avanceret niveau. Men hvis du med matematikgeni "blot" tænker på, at du vil have gode karakterer i matematik (10 og 12), så er det inden for rækkevidde for mange (dog ikke alle), som har lysten til at arbejde for det.
besvaret for 24 Jul, 2017 af alexander  
0 stemmer
Hvis der menes at man gerne vil være rigtig go' til matematik, så kræver det ikke kun tid men også indsats til at erhverve sig viden, færdigheder og kompencer indenfor faget. At være i stand til at tænke meget abstrakt og kreativt kan være til ens fordel når matematik er så et anderledes fag i forhold til mange andre fag man har i folkeskolen og gymnasiet.
besvaret for 15 Okt, 2017 af AB  
Google+
...