lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Skift af vejleder?

0 stemmer
182 visninger
Hej med jer

Jeg er i gang med at skrive speciale på kandidat, men jeg synes ikke, at det går helt, som jeg havde håbet. Det skyldes til dels, at jeg har valgt en vejleder, som ikke rigtig har den fornødne tid til at hjælpe mig. Samtidig synes jeg ikke at vi er på bølgelængde, de få gange vi har mødtes.

Jeg er en-trediedel inde i specialeskrivningen, så tænker at det er nu eller aldring, hvis jeg skal skifte vejleder. Men hvordan skifter man i praksis? Skal jeg snakke med min nuværende vejleder, eller går jeg til studiekontoret?
spurgt for 18 Jun, 2017 i andre-fag / universitetet af mie  


1 Svar

0 stemmer
Hvis du ikke synes, at vejledningen er i orden, så synes jeg, at du skal starte med at give din vejleder besked. Så har han eller hun en chance for at komme med sit syn på sagen, og sammen kan I forhåbentlig få samarbejdet til at fungere.

Efter min mening, kan en årsag til at ønske at skifte vejleder være, hvis vejlederen ikke bryder sig om den opgave, man er i gang med. Så er det nemlig op ad bakke i sidste ende at forsvare opgaven til en eksamen.

Hvis det ikke fører til noget brugbart at kontakte vejlederen, så kan du kontakte studievejlederen eller studienævnet på din skole. De skal hjælpe dig videre.
besvaret for 20 Jun, 2017 af thomas  
Google+
...