lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Læser du bøger i din fritid?

0 stemmer
79 visninger

Hej

Læser du bøger, når du har fri. Jeg mener bøger, som ikke har med lektier at gøre overhovedet? Sådan helt frivilligt, mener jeg smiley Hvor meget læser du i givet fald og er det både skønlitteratur og faglitteratur?

Jeg læser selv 1-2 bøger om måneden, og mest skønlitteratur...romaner og den slags. Det er vældig godt til at få nyt input.

spurgt for 11 Maj, 2014 i café-hjørnet af Tommy  


2 Besvarelser

0 stemmer
Hej

Jeg læser en del sci-fi bøger i min fritid. Nogen gange kan det blive til 6 bøger på en måned, når jeg har tiden til det. Jeg synes det at læse meget gør, at man bliver bedre til at stave og huske.
besvaret for 11 Maj, 2014 af Frederik (840 point)  
0 stemmer

Jeg er på biblioteket og låne bøger flere gange om månden. Mest låner jeg romaner og sådan men nogen gange også faglitteratur om ting som interesserer mig. Der er ikke så mange fra min klasse der gider læse i deres fritid...der er vist kun to læseheste i min klasse laugh

besvaret for 11 Maj, 2014 af anonym  
Google+
...