lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

En der vil rette mine talekort - tysk?

0 stemmer
470 visninger

Hej hvis jeg sender mine talekort som jeg skal bruge til eksamen på fredag vil i så gerne rette dem?

Jeg mangler kun at oversætte min perspektivering - det er lidt svært uden en lærer eller veninder, så håber I kan hjælpe med at oversætte det sidste stykkesmiley

spurgt for 7 Jun, 2017 i tysk / 9-10-klasse af mille  
Har du prøvet google translate? Den er rimelig til at oversætte fra dansk til tysk. Hvis det bare er talekort, tænker jeg, at det må være ok.

Ellers kan du paste det ind her i en kommentar, så kan jeg eventuelt se på det i løbet af dagen.
google translate er da ikke godt??? hvis det er sådan du vil hjælpe, vil jeg da helst ikke sende den:/?
Igen, det kommer an på, hvad det skal bruges til, synes jeg. Er det blot nogle talekort, du skal støtte dig til i noteform, så kan google translate gå an. Men skal du ordret læse sætning for sætning op til eksamen (hvilket nok ikke er en god idé), så går det naturligvis ikke.

Jeg er ikke særlig god til tysk, og vil derfor gerne få mine talekort rettet så jeg kan øveog øve flere gange idag inden i morgen - så det er lidt dumt hvis jeg står og øver på noget som måske slet ikke giver mening?! Håber du forstår det jeg mener :)

Hvis i kan rette, vil jeg meget gerne sende densmileyGoogle+
...