lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Her er mit forberedelsesmønster til eksamen

0 stemmer
94 visninger
Her lidt om mit eget forberedelsesmønster til en eksamen.
 
Jeg starter med oplæsning af pensum ca. en måneds tid før eksamen (hvis jeg starter tidligere glemmer jeg vigtige detaljer, den dag jeg kommer til eksamensdagen), og jeg noterer systematisk alle væsentlige passager. Faktisk plejer jeg at supplere med et lille resume af det kapitel eller den artikel, som jeg læser. Et resume er nemlig rart at kunne hive frem under eksamen, som en støtte.
 
Ca. 14 dage før eksamen gennemgår og løser jeg tidligere eksamenssæt (om muligt), og finder ud af hvilke svage punkter, jeg har i forhold til pensum. De områder læser jeg så ekstra op på - eventuelt fra andre kilder.
 
En uges tid i forvejen sikrer jeg mig at jeg har styr på præcist mødested (det kan være nødvendigt, hvis det er på et stort universitet).
 
Nogen dage inden eksamen gentager jeg de af opgaverne fra tidligere eksamenssæt, som må have drillet, for at cementere at jeg nu er helt inde i tingene.
 
Det er en god idé at sikre at alle noter og opgaver er systematisk ordnet i mapper; det kan med fordel gøres som en del af hele forberedelsesprocessen, og vil gøre dig mere fortrolig med dine noter. Hvis du kan have det hele i én mappe, bliver det hurtigere for dig, at finde dine noter frem, når du skal bruge dem.
 
Jeg plejer at bruge nogen timer dagligt, så går det hele såmænd.
 
Hvad er dit forberedelsesmønster?
spurgt for 14 Mar, 2014 i café-hjørnet af KlausK (7,450 point)  
33% Accept Rate


1 Svar

0 stemmer

Det lyder som om, at du arbejder meget disciplineret!. Et andet tip er at spise sundt og drikke en masse grøn the. Så er man på toppen yes

besvaret for 14 Mar, 2014 af Bo Carlsen (1,240 point)  
Google+
...