lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Er der regler for udklædning til fastelavn?

0 stemmer
113 visninger
Hej

Dette er ikke et spørgsmål om lektier men om udklædning til fastelavn.

Mig og en af mine venner fik en lille opsang fastelavns mandag i skolen, fordi vi ikke var klædt ud. Vores lærer mente, at vi var et dårligt eksempel for dem i de mindre klasser.

Så mit spørgsmål er, om der er nogle regler for, at man skal være klædt ud i skolen, når det er fastelavn?

Hilsen en forvirret bornholmer.
spurgt for 27 Feb, 2017 i café-hjørnet af bornholmeren  


1 Svar

0 stemmer
Der findes så vidt jeg ved ikke nogen skoleregler, der kræver, at elever skal være klædt ud til fastelavn. Det handler nok mere om, at der på nogen skoler er en tradition, som man gerne ser at eleverne følger. Så jeres lærer prøver nok bare (af dialogens vej) at få jer til at indse, at ved at møde op uden fastelavnskostume, så risikerer traditionerne at smuldre hen af vejen.

Som jeg ser det, er det i sidste ende dit eget valg, om du vil møde op på skolen uden udklædning - sålænge du deltager i "festen". Men jeg tror da, at din lærer vil være glade for, hvis du spiller med og deltager :-)
besvaret for 28 Feb, 2017 af sarah  
Google+
...