lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvad handler bogen "Drengen, der løb væk" om?

0 stemmer
167 visninger
Hejsa

Jeg har i dansk læst bogen "Drengen, der blev væk", som er skrevet af forfatteren John Boyle. Vi skal nu nu give et kort resume af bogen samt fortælle hvad budskabet er. Men jeg synes, at bogen var lidt svær at komme igennem. Vil derfor høre, om der er nogen herinde som har læst bogen og kan hjælpe?
spurgt for 26 Nov, 2016 i dansk / 9-10-klasse af mathias  


1 Svar

0 stemmer
Bogen handler om den 8-årige dreng Noah, som en dag beslutter sig for at løbe hjemmefra. Vi får senere i historien at vide, at han løber hjemmefra, fordi hans mor er blevet alvorligt syg af kræft - noget som Noah ikke længere kan overskue følgerne af.

Da Noah på sin tur hjemmefra selvsamme dag kommer til en landsby, møder han en ældre mand (den ældre mand har tidligere i sit liv sjovt nok været selveste Pinocchio) som arbejder i en magisk legetøjsbutik. Manden fortæller, at hans egen far døde, og at han ikke nåede at tage afsked med ham. Noget som han angrer og fortryder. Han anbefaler derfor Noah, at se frygten i øjnene og tage hjem og sige farvel til hans mor inden hun dør.

Moralen - eller budskabet - i bogen må være, at man ikke skal flygte fra de ubehagelige ting i på livets vej. Man skal i stedet for være stærk og møde sin skæbne.
besvaret for 27 Nov, 2016 af victor  
Google+
...