lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Klumme, hjælp?

0 stemmer
710 visninger

Hej

Jeg skal skrive en klumme med titlen: selfie-hvorfor?

Ved dog bare ikke, hvordan jeg skal starte på denfrown Jeg er helt blank og er gået i stå.

Håber i vil hjælpe mig, med at skrive 5-6 linjer

Jeg skal nok selv skrive videre, efter i har fået mig igang. 

spurgt for 14 Nov, 2016 i dansk / 7-8-klasse af milla  


1 Svar

0 stemmer
Jeg har engang læst, at en god måde at starte en klumme på er: "Du kender det sikkert godt.". Sådan kan du også starte.

Brug dine følelser og tanker når du skriver klummen. Lad dine meninger komme til udtryk. Du må have en mening om, hvorfor man laver selfies? Hvordan har du det med at folk laver selfies (er det helt fint eller møgirriterende)? Er der en episode, du husker tilbage på, som involverer en selfie? Forestil dig at du skal bringe dit budskab i klummen videre til avislæsere og skabe lidt debat ud af det.

Prøv at skriv ned - så vil du sikkert opleve, at dine ord kommer helt af sig selv :-)
besvaret for 14 Nov, 2016 af thomas  
Ærligt har prøvet, men kan ikke komme igang. nu har jeg siddet i flere timer, har tænkt og søgt. MEn kan ikke, min hjerne fungere ikke lige nu. Jeg har brug for hjælp til begyndelsen, ved ikke hvordan jeg skal starte den. Hvis du/i lige gider at skrive maks 5-6 linjer skal jeg nok klare mig selv! Jeg har ikke nogen der kan hjælpe mig lige nu,  derfor søger jeg hjælp...
Hvad med det her:

Du kender det sikkert godt. En lørdag formiddag på strøget fyldt med turister som gladeligt tager det ene selfie efter det andet. Men hvad skal de egentlig bruge alle disse selvportrætter til, tænker jeg. Når mr. Lawrence eller miss Yin tager 250 selfies om dagen, hvordan skal de så nogensinde få tid til at se dem alle igennem, når de engang kommer hjem fra deres ferie? Eller er der en anden grund til at de tager så mange billeder. Kan det være en form for selviscenesættelse?
Google+
...