lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvis man dumper i matematik hvad så?

+1 stemme
609 visninger
Hej forum

Jeg går i 9. klasse, og har enormt svært ved at forstå matematik. Selv de mest simple emner såsom ligninger, areal og brøkerregning, skal jeg bruge ekstremt meget tid på at lære, men jeg glemmer det lynhurtigt igen. Min årskarakter i matematik ligger på 2, så det ser ikke for godt ud. Derfor frygter jeg, at jeg kan risikere at dumpe i matematik i 9. klasses afgangseksamen.

Jeg vil gerne på gymnasiet, så jeg håber ikke, at matematik skal sætte en stopper for det.

PS: jeg er god til flere andre fag.
spurgt for 24 Okt, 2016 i matematik / 9-10-klasse af maria  


1 Svar

0 stemmer
Det gode er, at man faktisk ikke kan dumpe i 9. klasses eksamen/prøven - heller ikke selv om man får under 02 i gennemsnit. Det mindre gode er, at hvis dit gennemsnit er for lavt, så kan det sætte en begrænsning for dine muligheder for at blive optaget på en gymnasiel eller erhvervsfaglig uddannelse.

Det bedste for dig er nok at tage en snak med den uddannelsesvejleder, som er tilknyttet din skole. For hvis vejlederen og dine lærere sammen vurderer dig som moden nok til at fortsætte i uddannelsessystemet på trods af en lav karaketer i matematik, så kan jeg da ikke se, at der skulle være noget problem i det.
besvaret for 25 Okt, 2016 af petra  
Google+
...