lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Er koreakonflikten en grænsekonflikt?

0 stemmer
241 visninger
Jeg mener at jeg har hørt at koreakonflikten er en grænsekonflikt, men jeg syntes ikke at jeg kan finde nogen kilder eller noget, der skulle bakke den teori op, og give nogen flere detaljer om hvorfor? Hvis ikke det er en grænsekonflikt, hvilket slags ville det så skulle være?
spurgt for 29 Sep, 2016 i andre-fag / 9-10-klasse af anonym  


1 Svar

0 stemmer
Siden Korea blev delt op i et Nord- og Sydkorea efter anden verdenskrig, har der været spændinger mellem de to parter. Det har ført til adskillige konflikter på grænsen mellem de to lande. Så jo, der er tale om en grænsekonflikt. Dog har konflikten internationale tråde, da den vestlige verden støtter Sydkorea, mens de tidligere kommunistlande historisk set er på Nordkoreas side.

Det er hovedsageligt det diktatoriske styre i Nordkorea, som har haft interesse i at optrappe konflikten, hvilket blandt andet er sket ved at sende bomber mod Sydkorea. For eksempel i 2010 hvor den Sydkoreanske ø Yeonpyeong blev ramt af artilleriangreb.
besvaret for 30 Sep, 2016 af søren  
Google+
...