lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvad er en hypotese, og hvordan stilles den op?

0 stemmer
407 visninger
Hej!

Vi er en gruppe af 2. års studerende på gymnasiet, som skal skrive en større opgave til aflevering om en måneds tid. Opgaven skal følge en bestemt skabelon, for at få en akademisk vinkel. En af de ting vi skal have med i opgaven er opstilling af hypoteser. Vi har læst lidt om hvad hypoteser er, men forstår det stadig ikke helt. Så nogen der kan forklare, hvad det helt nøjagtigt går ud på?
spurgt for 28 Sep, 2016 i dansk / b-niveau af bertram  


1 Svar

0 stemmer
En hypotese er egentlig bare hvor i, med jeres egne ord, forklarer hvad i tror der kommer til at ske med det forsøg i vil bruge. Den skal afsluttes med en konklusion omkring jeres teori var rigtig og forkert, og v´hvis i ikke havdre ret, giver det altid plus hvis i så skriver hvad i alligevel fik ud af forsøget. Husk også at skriv hvad jeres grund til at det ikke gik som i havde troet. På den måde viser i at i godt forstår forsøget alligevel.
besvaret for 28 Sep, 2016 af anonym  
Google+
...