lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Kan jeg blive lektiehjælper?

+2 stemmer
208 visninger
Hej forum!

Jeg har igennem en længere periode ydet online lektiehjælp igennem forskellige fora - inklusive dette forum. Indtil videre har det primært været inden for fagene dansk og matematik. Det er sjovt og lærerigt at kunne hjælpe andre, og jeg kunne egentlig godt tænke mig også at hjælpe til i en rigrtig lektiecafé, hvor der er mulighed for at snakke rigtigt med ens "elever" - unge som ældre.

Men - og nu kommer vi så til mit spørgsmål: hvordan ved jeg, om jeg er kvalificeret, til at undervise på en lektiecafe? Jeg mener, jeg er jo ikke ekspert i alle fag, og heller ikke på alle niveauer.

Ser frem til at høre fra jer derude.
spurgt for 16 Jul, 2016 i café-hjørnet af susanne  


1 Svar

0 stemmer
Der er flere ting, som taler for at du har de rette kvalifikationer: 1) du har allerede erfaring med lektiehjælp online, 2) du er motiveret, 3) du virker som om, du kan lide at arbejde med mennesker.

Husk på at det er frivilligt ulønnet arbejde, du deltager i, og der er ingen, som forventer at du er ekspert. Så længe du kan gøre en forskel er alle glade. Men hvorfor ikke tage ud og prøve et par gang, og se om det er noget for dig. Det sker der da ikke noget ved.

PS: Du skriver godt, så du ville sikkert være rigtig dygtig til at hjælpe med dansklektier :-)
besvaret for 17 Jul, 2016 af signe  
Google+
...