lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

tysk hjælp stil

0 stemmer
172 visninger
hej peep jeg er ikke så god til tysk og ville bare spørger om der en venlig sjæl som ville kigge igennem det som jeg har skrevet det er KUN 90 ord

Ich will gerne zu Japan als ich nie warte es früher habe. In Japan hat sie auch eine ganz andere Kultur, wie ich finde interessant zu untersuchen. So meine Traumreise ist ganz sicher Japan. Japan ist auch eine Stelle ich niemals gewesen, obwohl ich habe war viele Stellen.

Japan ist auch eine schöne Stelle, als wie kann sehe auf das Bild. Ich kann am besten leiden die vielen Farben wie Japan haben. Japan haben viele verschiedene Pflanzer wie ist hübsch, und als will sein Schmalz, dass gesehen.
spurgt for 28 Apr, 2016 i tysk / b-niveau af anonym  
Jeg er ikke selv nogen ørn til tysk, men en ting der springer i øjnene er, at du starter næsten hver sætning med "Japan...". Du bør variere det lidt, ellers er det tungt at læse. Bare et tip :-)


1 Svar

0 stemmer
Meget godt skrevet. Men jeg tror, at du i første sætning skal bruge haben i stedet for habe. Og i den efterfølgende sætning vil jeg også mene, at det er haben (sie haben) i stedet for hat.
besvaret for 29 Apr, 2016 af anonym  
Google+
...