lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvordan får jeg 12 i engelsk?

0 stemmer
643 visninger
Jeg ligger på mellem 4-7 i karakter i engelsk (både for mundtlig og skriftlig), hvilket jeg ikke er tilfreds med. Mit mål er at komme op på et 12-tal. Den største udfordring for mig er den engelske grammatik. Selv om jeg dagligt øver på det, så synes jeg, at det er svært.

Jeg går i 8. klasse, og tænker at det er nu, jeg skal gøre noget ved sagen. Jeg vil derfor høre jer herinde, om I har nogen idéer til, hvordan jeg kan komme op på et 12-tal i engelsk :-)
spurgt for 6 Apr, 2016 i engelsk / 7-8-klasse af caroline  


1 Svar

0 stemmer
Jeg vil anbefale, at du ser en masse engelske serier og film - altså uden dansk tale og undetekster ;-) På den måde, får du det engelske sprog helt inden under huden, både hvad angår grammatik og sprogforståelse. Det er også en sjov måde at lære på. Husk at træningen skal helst være på daglig basis, og gerne mindst en times tid. Men vigtigst er bare lyt.

Det er faktisk samme metode, som bruges af børn. De første år af deres liv går også med at lytte til andres snak, inden de begynder at sige noget.
besvaret for 8 Apr, 2016 af andreas  
Google+
...