lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvad kan man bruge 9. klasse karaktererne til?

0 stemmer
201 visninger
Hej forum!

Jeg går i 9. klasse og er det man vist kan kalde for skoletræt :-) Det er lidt i modstrid med mine forældre, som går meget op i karakterer, og gerne ser at jeg bruger mindst en time hver dag på at læse op til folkeskolens afsluttende prøver/eksamener til sommer. Min plan er at fortsætte i gymnasiet efter sommerferien. Nå men, mit spørgsmål er egentlig, hvad man kan bruge karaktererne fra folkeskolen til. Jeg mener, når man har gennemført gymnasiet er det vel gymanasiets karakterer der er interessante og ikke dem man fik tilbage i folkeskolen? Enig?
spurgt for 11 Mar, 2016 i café-hjørnet af Anne  


1 Svar

0 stemmer
Jeg har aldrig haft brug for at skulle fremvise mine karakterer fra 9. klasse. Men når det er sagt side, så vil lave karakterer i 9. klasse ikke ligefrem hjælpe dig i gymnasietiden. Jeg mener, hvis du læner dig tilbage nu, og er ligeglad med dine karakterer, så kan det være svært at vende tilbage til de gode karaketerer senere hen, når du er startet på gymnasiet. Så jeg tror, at det bedste du kan gøre er, at holde dampen oppe på et vist niveau, på trods af at du er skoletræt ;-)
besvaret for 13 Mar, 2016 af jette  
Google+
...