lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Konsekvenser af reaktionsmønstre?

0 stemmer
151 visninger
1) Hvad sker der, hvis man altid er glad?

2) Hvad sker der, hvis man altid er sur?

3) Hvad sker der, hvis man reagerer for langsomt?

Eksempel:

Hvad sker der hvis man reagerer for hurtigt?

Hvis man reagerer for hurtigt, kan det være, at man ikke kan nå at tænke over det man siger eller gør. Så kan man blive ked af det eller sur, og måske fortryde det man sagde eller gjorde.. (jeg har skrevet mere end dette)
spurgt for 24 Feb, 2016 i dansk / 7-8-klasse af miisbääh  


1 Svar

0 stemmer
1) Hvis man altid er glad, ser man livet gennem andre briller. Man er afbalanceret og optimitisk og oplever ikke problemer på samme måde, som folk der tit er sure og pessimistiske. Glade mennesker lever ofte længere end andre.

2) Hvis man altid er sur, ser man problemer og modløshed overalt. Man har måske en kort lunte, og støder folk fra sig. Desuden virker det negativt på ens helbred.

3) Hvis man reagerer for langsomt, risikerer man at komme for sent til "livet". Man får måske ikke sendt jobansøgningen til tiden, regninger betales for sent og henvendelser fra kommunen bliver glemt. Dermed går man glip af mange muligheder.
besvaret for 24 Feb, 2016 af jan  
hvorfor er det dårligt at reagerer langsomt?

kan du ikke være sød at komme længere ned i det du mener med 2 og 3 jeg skal nemlig også lave en opgave om reaktioner..
Jeg skal prøve at uddybe, hvad jeg mener i 2 + 3:

2) Forestil dig en person som altid er sur. Sådan en person vil tit brokke sig over alt muligt - det være sig at det regner, at de andre kører for stærkt på vejen, at naboen naboens hund gør og larmer når postbudet kommer med post, at toget var forsinket i sidste uge og så videre og så videre. Med andre ord ser personen problemer i alt. Når man har det sådan, har man tit en "kort lunte", som betyder, at der ikke skal så meget til, før man eksploderer i vrede. Det at være sur og vred, er usundt for ens helbred.

3) En person der er langsom og sløv, får ikke altid gjort de nødvendige ting i tide. Personen får måske ikke afleveret biblioteksbøgerne til tiden, glemmer at betale sine regninger, forbereder sig ikke ordentligt til eksamen (tænker måske at "det går nok"), får ikke handlet dagligvarer i tide så går glip af de gode tilbud, og så videre. Alt sammen noget der gør livet dyrt og besværligt, og betyder at man misser en masse vigtige ting i sit liv, eller at man ikke får det ud af livet, som man egentlig burde.

Jeg håber at det forklarer det bedre.
Google+
...