lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Barndomsgade?

0 stemmer
196 visninger
jeg skal skrive lidt om min barndomsgade men ved ikke helt hvad jeg kan skrive?

jeg skal skrive ca. 15 - 20 linjer

jeg vil fx også gerne skrive lidt om at, det var det første sted jeg kom altså da jeg blev født..

men ved ikke helt hvordan jeg kan formulere dette mere ordentligt
spurgt for 23 Feb, 2016 i andre-fag / 4-6-klasse af mille  
kan jeg godt skrive at det er det første sted jeg kom

og hvad vil du/i skrive, hvis i fik det for??
Jeg tror ikke, at jeg ville skrive, at min barndomsgade var det første sted, hvor jeg kom. Det ligger nemlig lidt ordet ;-)


2 Besvarelser

0 stemmer
Du kan skrive lidt om de oplevelser du har haft i din barndomsgade. Jeg tænker at du måske har haft nogle legekammerater eller familie, som har betydet noget for dig - hvad har I oplevet sammen, som har tilknytning til gaden? Bor der nogen spændende og anderledes mennesker i gaden, som på den ene eller den anden måde har haft indflydelse på din hverdag?

Håber at det hjælper.
besvaret for 23 Feb, 2016 af Mads  
0 stemmer
Jeg har mange gode minder fra min barndomsgade, der var en villavej i Gladsaxe. Der var trygt og godt med ikke særlig meget trafik og mange legekammerater rundt omkring. De var dog alle 2-5 år yngre end mig så jeg var den ældste og det var lidt træls ind imellem når de andre blev for barnlige. Vi kendte også de fleste af naboerne - nogle vare sure andre var flinke. Jeg fik vist også smadret en rude med en snebold en vinter - ups. Om vinteren var det min opgave at rydde sne fra fortovet - det var ikke sjovt da vi boede på en hjørnegrund og havde et meget langt fortov. Håber du kan bruge noget af dette til inspiration.

Tobias [Admin: link fjernet]
besvaret for 4 Mar, 2016 af anonym  
tusind tak:))
Google+
...