lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

stærke og svage sider?

0 stemmer
212 visninger
1) Hvad er jeres stærke og svage sider??? vil i ikke være søde at skrive det til mig her inde...!

 

--jeg er f.eks. meget stille/nervøs når jeg møder nye mennesker f.eks da jeg begyndte på arbejde var jeg meget nervøs og snakkede slet ikke til nogle, kun da de spurgte mig om noget svarede jeg tilbage. son var jeg i næsten en hel uge, men efter den uge, blev jeg normal igen og begyndte med at snakke til folk.

og jeg ved at det vil ske igen, når jeg fx skal ud af 9.klasse og begynde på efterskole 10 klasse.

 

kan jeg ikke srive det under svaghed??

og

jeg ved ikke hvordan jeg skal formulerer dette ordentligt, jeg skal skrive det på uu kk dk (optagelse.dk)

senest i morgn sagde min vejleder

hjælp mig:)
spurgt for 21 Feb, 2016 i café-hjørnet af mariam  


1 Svar

0 stemmer
Jeg har selv været i samme situation som dig, og har været lidt nervøs og tilbageholdende, når jeg har mødt nye mennesker. Som du selv skriver, går det heldigvis for det meste over, når man lærer folk bedre at kende. Det kan dog godt føles irriterende at være genert, og nogle vil nok sige at det hører under kategorien "svage sider".

Du kan vel formulere det som, at du er den lidt stille type, der godt kan lide at se folk lidt an, inden du føler dig tryg ved, hvordan du skal snakke med dem.

Vi har alle svage sider. Nogle andre kunne være: aggresiv, stresset, sover for længe, larmende, trist og doven.
besvaret for 21 Feb, 2016 af andreas  
Google+
...