lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvad er EU??

0 stemmer
364 visninger
Hej, jeg skal fremlægge i overmorgen i samfundsfag om EU organisationen. Det er kun det jeg fik af vide. Nu sidder jeg her og er helt blank, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal skrive. Jeg aner slet ikke noget om EU Organisationen. Hvis i er søde og vil hjælpe mig ville jeg dog blive rigtig glad.

hvad er organisation?

[/Admin: titel rettet til et spørgsmål]
spurgt for 5 Jan, 2016 i andre-fag / 7-8-klasse af kasper  
jeg venteeer??????
vil du ikke hjælpe mig med 2 problemstilinger til eu's organisationer?


1 Svar

0 stemmer

Hej

Kan du bruge svaret herovre: http://lektiesos.dk/1315/eu-organisation ? Det handler i hvert fald om EU organisation.

besvaret for 5 Jan, 2016 af anonym  
nej, for jeg forstår det ikke...

hallooooosad

jeg har læst både på nettet og her inde

 

EU ORGANISATIONEN

jeg skal skrive:

Intro til emnet: hvad er det, hvordan fungerer det?

4 kilder

4 problemstillinger (det alle undre sig over)

Produkt (skal beskrives, ikke laves.)

 

1) præsentation af EU ---------> er det, det der er organisationen?

2 problemstillinger

3) kilder

4) produkt

hælp hvad er EU???????
Til dit spørgsmål i 1, så ja, sådan vil jeg da tolke det.
undskyld jeg skriver hele tiden men hvad skal jeg skrive  til hvad EU er?
EU betyder den Europæiske Union, og er en samling af europæiske lande. I EU er Europa-Parlamentet en af de vigtigste institutioner, hvor folkevalgte fra hele EU sidder og vedtager fælles love og regler for alle EU lande. Der er derfor en organisation af disse folkevalgte, kan man sige, hvor man har en formand siddende øverst ved navn Martin Schulz.

Man har også en Europæisk Centralbank, som kort fortalt styrer pengetryk maskinen af euro. Det er Mario Draghi som er præsident for det.

Så har man en række kommisioner, som beskæftiger sig med alt muligt fra miljø til konkurrenceregler. Her sidder Jean-Claude Juncker i spidsen.

Måske det besvarer dit spørgsmål :-)

tusind tak, det var lige det jeg ledte efter. Jeg havde svært ved at stille spørgsmålet ordentligt altså formulere det ordentligt!

jeg vil bare lige spørger om hvad du mener med,,,,,

(((Man har også en Europæisk Centralbank, som kort fortalt styrer pengetryk maskinen af euro. Det er Mario Draghi som er præsident for det.

Så har man en række kommisioner, som beskæftiger sig med alt muligt fra miljø til konkurrenceregler. Her sidder Jean-Claude Juncker i spidsen.))))

kan du omformulere lidt for jeg forstår det ikke heltangel Tusind taaaaak, blev virkelig glad!

Med det første mener jeg, at man har en Europæisk fælles "bank", som står for at trykke de pengesedler og mønter, der kaldes for euro.

Med det andet mener jeg, at man har nogle grupper, som arbejder med forskellige emner. For eksempel er der en gruppe, som arbejder med at lave bedre regler for natur og forurening, og en gruppe som sørger for, at alle virksomheder betaler den skat, de skal. Disse grupper kaldes også for kommisioner.
vil du ikke hjælpe mig med 2 prolemstillinger
Google+
...