lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvorfor åbner man først gaver den 25. december i USA og England?

0 stemmer
1,121 visninger
Hej forum!

Dette er godt nok ikke lektierelateret, men jeg tænkte, at det går an at spørge om alligevel. Mit spørgsmål handler jo trods alt om kultur og den slags :-) Nå men her kommer det så. I de engelske og amerikanske film åbner man altid først gaverne under juletræet den 25. december om morgenen. Jeg har tit undret mig over, hvorfor man ikke åbner gaver den 24. december som i Danmark. Nogen der ligger inde med den viden?
spurgt for 23 Dec, 2015 i café-hjørnet af anja  


1 Svar

0 stemmer
Hej

Jeg er ikke sikker på, at der ligger en dybere forklaring bag, end hvad der nu en gang er tradition for i det pågældende land. I lande som Argentina, Østrig og Danmark åbnes gaver den 24. december om aftenen, mens man i lande som USA, England, Canada og Italien venter til den 25. december om morgenen med gaveåbningen. Men der er også lande som Spanien, hvor gaverne traditionelt først åbnes den 6. januar.

Selv ser jeg en fordel i at vente til 25. december, da børnene så har en hel dag, hvor de kan lege med deres nye gaver.
besvaret for 24 Dec, 2015 af thomas  
Google+
...