lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Foretrækker I mundtlig eller skriftlig eksamen?

+3 stemmer
160 visninger

Hej alle

Spørgsmål: Foretrækker I mundtlig eller skriftlig eksamen?

Selv foretrækker jeg mundtlig eksamen, da det er hurtigt overstået, og man tit kan tale sig fra de emner, man ikke ved så meget om ;-) Dog er jeg lidt mere nervøs til de mundtlige eksamener end de skriftlige, fordi jeg af natur er den generte type.

spurgt for 16 Dec, 2015 i café-hjørnet af nick  


2 Besvarelser

0 stemmer
Jeg kan også bedst lide mundtlige eksamener, men det er mest fordi, at de er hurtigt overstået. Tanken om at skulle sidden 4 timer med en skriftlig prøve, gør mig nemlig træt på forhånd. Jeg er god til at snakke, så det er jo også et plus.

By the way, en god vending til mundtlig eksamen, hvis der er noget man ikke kan svare på, det er at sige, "det vender jeg lige tilbage til senere", og så håbe på, at man er blevet klogere når man kommer til "senere" (eller at man måske ligefrem har svaret på det undervejs uden at være bevidst om det) :-)
besvaret for 17 Dec, 2015 af sofia  
0 stemmer
Jeg skiller mig måske lidt ud, men jeg foretrækker skriftlige eksamener til hver en tid. Grunden er, at hvis man er godt forberedt på pensum, kan man svare på det meste. Er det en mundlig eksamen derimod, kan man være uheldig, at trække noget, man ikke er helt skarp på, eller at lærer/censor har en dårlig dag. Jeg har i hvert fald prøvet at få en dårlig karakter i en mundlig eksamen, hvilket jeg til dels tror skyldtes, at censor var sur.
besvaret for 18 Dec, 2015 af marie louise  
Google+
...