lektieSOS tilbyder gratis lektiehjælp for elever og studerende i vores lektieforum. Spørg om og svar på lektiespørgsmål i dansk, matematik, engelsk, tysk eller et helt femte fag. Registrer gratis og få points for spørgsmål og svar. Lektiehjælp er altid 100% gratis.

Hvordan starter man på en fremlæggelse?

0 stemmer
508 visninger
Hej!

Vi er fire i min gruppe og skal fremlægge om thai kultur på torsdag. Vi har beskæftiget os med emnet i 14 dage men er i tvivl om hvordan vi bedst kan starte fremlæggelsen så tingene kommer i den rigtige rækkefølge. Vi har ca. 25 minutter til fremlæggelsen. Er der nogen der kan anbefale en måde at gøre det på og gerne i punktform? Tusind tak.
spurgt for 6 Apr, 2014 i café-hjørnet af hanne (670 point)  
5% Accept Rate


1 Svar

0 stemmer
Hej Hanne

Når jeg skal fremlægge, plejer jeg at starte med at fortælle om emnet sådan lidt bredt. Derefter bliver det mere specifikt for til slut at blive sådan lidt bredt igen. Altså,

1) Introducer emne (bredt)
2) Dyk ned i nogen specifikke emner (specifikt)
3) Perspektiver/konkluder (bredt)

Med dit emne som handler om thai kultur, kunne punkterne for eksempel blive til disse punkter (med vægtning af tid ud fra at du skriver, du har 25 minutter):

1) Generelt om thai kultur nu og før (udbredelse og lidt historie) - 5 minutter
2) Specifikke kulturelle egenskaber (udvælg eksempelvis 5 styk, og fortæl om dem - sammenlign eventuelt med dansk kultur) - 15 minutter
3) Perspektiver/konkluder (hvordan er fremtidsudsigterne for thai kultur og hvordan med den danske) - 5 minutter

Held og lykke med fremlæggelsen.
besvaret for 7 Apr, 2014 af Lasse (9,200 point)  
Google+
...